Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja
S spletno stranjo www.avtoelektrika-matlux.eu upravlja podjetje MATLUX d.o.o.

Podatki podjetja
polno ime: MATLUX, trgovina in storitve, d.o.o.
kratko ime: MATLUX d.o.o.
naslov: Topole 52, 1234 Mengeš, Slovenija
matična številka: 8437513000
davčna številka: SI78840716
osnovni kapital: 7.500€
TRR: SI56 6100 0002 2130 606, odprt pri banki Delavski hranilnici

Podjetje je vpisano v Poslovni register Slovenije na dan 15.5.2019

Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani www.matlux-avtoelektrika.eu so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ter ostalo predpisano zakonodajo za prodajo preko interneta in takšen način poslovanja. Pogoji obravnavajo delovanje matlux-avtoelektrika.eu, ter poslovni odnos med MATLUX d. o. o., z registriranimi uporabniki (v nadaljevanju: uporabniki) in kupci blaga ali storitev (v nadaljevanju: kupci).

Splošno o avtoelektrika-matlux.eu
Avtoelektrika-matlux.eu je spletna stran, na kateri se izvaja promocija storitev avtoelektrike in spletna prodaja komponent za avtomobile, prikolice in ostala vozila.

Ponudba in izvor
Ponudba, ki se nahaja na spletni strani se lahko zaradi narave poslovanja dnevno spreminja. Cene posameznega blaga so redne in akcijske cene oziroma s popustom. MATLUX d.o.o. odgovarja za kvaliteto blaga ali izvedbo storitve. MATLUX d.o.o. odgovarja za morebitne pritožbe, ki bi lahko nastale, ko uporabnik koristi blago ali storitev. Za izvedbo storitev ali prodajo blaga in s tem povezanimi morebitnimi pritožbami, je v celoti odgovorno podjetje MATLUX d.o.o..
Fotografije, slike ali posnetki objavljene v okviru ponudb, so last podjetja MATLUX d.o.o. ali njegovih dobaviteljev, poslovnih partnerjev ali pa so le zgolj simbolične in ne zagotavljajo natančnih lastnosti izdelka ali storitve ter lahko prikazujejo simbolično ali dejansko storitev, ponudbo, podjetje ali blago.

Izvor blaga
Vse blago je originalnega izvora.